bagkvinden

line visgaard jørgensen

Marketing apprentice Euro Poultry A/S
Natural and cultural heritage manager

I designet forsøger jeg at skabe et værk som ikke kun er visulet æstetisk at kigge på for øjet. Det skal også fodre din forstand med en bid af humor. Denne ekstra dimension er det bærende element i konceptets virke, lagt op til helt subjektiv fortolkning. Det er øjet der ser, som bestemmer, hvilken værdi budskabet opnår.

Jeg født en efterårsmåned i det blæsende vestjydske. Min opvækst har været tryg med rig mulighed for at udfolde mig personligt. Min kreative hjernehalvdel blev udfordret på Den Danske Design- og Håndværksefterskole, Dhe og interessen for at det kreative har jeg aldrig sluppet siden.

I dag bor jeg i Aalborg og er ansat som mediegrafiker elev i marketingsteamet hos Euro Poultry A/S. I branchen går udviklingen stærkt og vi må være skarpe for at følge med. Hver dag bliver jeg udfordret og udvikler mig løbende med opgaverne.

Kontakt mig